Om Oss

Bedre Teltutleie er et utleiefirma som ble startet i Oslo i 1994. Vi leier ut telt og diverse utstyr til små og store arrangementer i Oslo og omegn. Ta gjerne en titt på siden “Produkter” for en oversikt over alle produkter, priser samt de ulike størrelsene på teltene vi har tilgjengelig for utleie. Teltene kan settes sammen i ulike kombinasjoner, og egner seg derfor godt til alt fra intime hagefester til større firmaarrangementer.

Teltene settes opp på bare noen få minutter og er lette å frakte i egen bil. Mange av våre kunder synes teltene våre er så lettvinte og flotte at mange velger å montere de selv. Ønsker du at vi skal stå for monteringen gjør vi selvfølgelig også det! Send oss gjerne en forespørsel, så finner vi en ordning som passer for deg!

Ønsker du å skjerme gjestene dine for vind og uvær, eller kanskje bare endre stemningen under teltet? Vi har vegger til alle teltene våre, både med og uten vinduer alt etter hva som er ønsket av kunden. Veggene festes enkelt på, og holder godt på varmen. Alle våre vegger er laget i slitesterkt PVC som avstøter vann. Leier du ett eller flere telt av oss får du med vegger til teltet uten kostnad.

Vi leier også ut bord og stoler, samt øvrig tilbehør som varmeovner, tepper og rød løper.

Våre tjenester

  • Telt & tilbehør
  • Arrangement & rådgivning
  • Frakt, montering & demontering